IJzersterk WordPress maatwerk

Betrouwbare en toegankelijke WordPress websites die uitblinken in snelheid en prestaties.

Google Reviews rating
Rotterdam Best beoordeelde agency
Mobiel internet op mobiele telefoon

Succes begint met de beste website

In de wereld van vandaag is een sterke en snelle website geen optie, maar een vereiste. Statistieken onthullen dat 40% van de bezoekers een website verlaat als deze langer dan drie seconden nodig heeft om te laden, en 88% niet terugkeert na een slechte gebruikservaring.

Met onze expertise in maatwerk WordPress website ontwikkeling ben je verzekerd van een website die niet alleen een uitstekende gebruikerservaring biedt, maar ook presteert. Ons team kent de fijne kneepjes van het vak en vertaalt deze in meetbare resultaten.

WordPress website laten zien

Zo gaan we te werk

Ons ontwikkelproces omvat diverse fasen, van het initiële ontwerp tot de uiteindelijke ontwikkeling en implementatie. Hier nemen we je van A tot Z in mee voordat wij aan de slag gaan. Echter, de belangrijkste stap is de start, en die nemen we graag samen met jou.

Wij zijn reuze benieuwd naar jullie uitdagingen en ideeën. Laten we kennismaken voor een goed gesprek, zodat we je kunnen voorzien van een helder en begrijpelijk advies op maat. Kennismaken kan op locatie in Rotterdam, een locatie naar keuze, of online.

decor
Joeri van de Watering

Systego begreep precies wat we nodig hadden: een snelle website die onze campagnes ondersteunt en gemakkelijk te beheren is.

Joeri van de Watering
Co-founder & CEO

Onze ingrediënten voor winnende WordPress websites

Betere Google-resultaten

Techniek telt. Een op maatwerk WordPress website presteert beter in Google. Dankzij een geoptimaliseerde structuur en techniek wordt deze efficiënter geïndexeerd, wat resulteert in hogere rankings.

Bovendien ligt bij maatwerk de focus op laadsnelheid. Deze snelheid is essentieel voor SEO; zowel zoekmachines, zoals Google, als bezoekers hebben een voorkeur voor snel ladende sites.

Van bezoeker naar actie

Conversie duidt op het moment dat websitebezoekers een gewenste actie ondernemen, zoals een aankoop of inschrijving. Het is een directe afspiegeling van een website’s vermogen om bezoekers te activeren.

Door scherpe Call To Actions, een gebruiksvriendelijk en mobiel-geoptimaliseerd design en een heldere waardepropositie, sturen we klanten gericht naar de gewenste actie, terwijl we afleiding minimaliseren.

Het verbeteren van Google-posities en het verfijnen van je website creëert een win-win: meer bezoekers trekken en deze bezoekers effectief in actie omzetten. Deze synergie is wat echt resultaat oplevert.

Toegankelijkheid: European Accessibility Act 2025

Toegankelijke WordPress websites

Digitale toegankelijkheid is voor ons meer dan een wettelijke eis; het is een ethische verantwoordelijkheid. Daarom zijn onze WordPress-websites ontworpen om iedereen, of ze nu slechtziend, kleurenblind of op een andere manier beperkt zijn, een gelijkwaardige online ervaring te bieden.

In Europa heeft ongeveer één op de zes mensen te maken met een beperking, wat het belang van toegankelijke websites onderstreept. Onze WordPress-websites, ontworpen volgens de WCAG- en W3C-richtlijnen, zorgen voor gelijke toegankelijkheid voor iedereen, wat zowel ten goede komt aan jouw bezoekers als aan de prestaties van jouw website.

24/7 WordPress support

24/7 ondersteuning

Onze dienstverlening omvat 24/7 support voor enterprise WordPress sites, ideaal voor klanten met veel websiteverkeer of hoge ambities. De Service Level Agreement (SLA) garandeert continue beschikbaarheid van experts voor directe hulp bij storingen, essentieel voor de bedrijfscontinuïteit.

Hiernaast bieden we proactief onderhoud en regelmatige updates om de prestaties en veiligheid van je website te waarborgen. Wij zorgen er voor dat jouw site optimaal functioneert en je te helpt jouw digitale doelen te bereiken.

Gratis 90-minuten consult bij kennismaking

Plan een kennismaking

Waar wij voor gaan.. echt resultaat!

Als website-experts kunnen we urenlang over technologie praten, maar we begrijpen dat voor veel organisaties het uiteindelijke, meetbare resultaat het belangrijkste is.

Een investering in een nieuwe website moet waarde toevoegen. Het is pas de moeite waard als het een wezenlijke verandering of verbetering teweegbrengt in jouw bedrijfsvoering. En daar zetten wij ons volledig voor in.

Een WordPress website op maat

Elk bedrijf, elke organisatie en elk individu heeft unieke behoeften. Wij bieden op basis van onze uitgebreide ervaring kosteloos advies op maat. Neem direct contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking, of ontdek hieronder meer over de diverse mogelijkheden en functies die onze websites te bieden hebben.

 

Integratie van bedrijfsprocessen via API’s

Met API’s kunnen wij jouw (interne) apps of systemen, zoals een CRM, aan je website linken. Met onze knowhow in API-integraties zorgen wij ervoor dat alles naadloos samenwerkt. Kort gezegd: je website wordt een stuk handiger en doet meer voor je. Handmatig data overnemen is verleden tijd.

 

AVG-compliant WordPress websites

We begrijpen het belang van gegevensbescherming. Daarom zorgen we ervoor dat jouw website naadloos voldoet aan de AVG-richtlijnen. Samen garanderen we een transparante en veilige verwerking van gegevens, zodat je zorgeloos online kunt opereren.

 

Een WordPress webshop

Alles is mogelijk met WordPress; en dus ook een ingebouwde webshop. Je leest er alles over op onze WooCommerce pagina.

 

Een unieke WordPress oplossing

Voor niet-standaard WordPress verzoeken ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van ervaren specialisten kan elke uitdaging aan en levert maatwerk van hoge kwaliteit. Vertel ons jouw idee, en wij maken het mogelijk.

Zet de eerste stap

Ontdek de mogelijkheden voor jouw online succes. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Mailen of bellen mag natuurlijk ook!

  • Kosteloos advies
    Maak vrijblijvend kennis én ontvang 90 minuten gratis Senior Consultancy (t.w.v. €225)

Trots op onze projecten

Ons team heeft al meer dan 100 projecten naar tevredenheid afgerond

Een leadmachine voor een Rotterdamse makelaarskantoor

Met de lancering van Agrioil’s nieuwe, informatieve en overzichtelijke website over de plantaardige oliën handel, is een indrukwekkende groei van 300+% in jaarlijkse bezoekersaantallen gerealiseerd, resulterend in meer dan 3 waardevolle leads per dag.

Overtuigingskracht op de website van GOOSE VPN

De Nederlandse VPN GOOSE VPN heeft als missie iedereen te overtuigen van veilig en anoniem internet via een VPN verbinding. De door ons her-ontwikkelde website doet dit met een flinke dosis overtuigingskracht, wat resulteert in een stevige conversie.

Guardey's meertalige website: marketing voor cyber awareness training

Met een meertalige WordPress website, vertaald in 10 talen via WEGLOT’s AI-technologie, trekt de Rotterdamse cyber awareness training startup Guardey internationaal de aandacht. Deze website, in combinatie met strategische marketing, versterkt hun internationale positie aanzienlijk.

Benieuwd wat ze voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Google Reviews rating
Rotterdam Best beoordeelde agency

Veelgestelde vragen

Hoe lang is de ontwikkeltijd van een WordPress website en welke kosten zijn hieraan verbonden?

De duur en kosten voor het ontwikkelen van een WordPress website hangen af van diverse factoren. Denk hierbij aan de complexiteit van de website, het aantal gewenste functionaliteiten, en de expertise van het ontwikkelteam. Eenvoudige WordPress websites kunnen al binnen enkele weken gereed zijn, terwijl voor complexere projecten enkele maanden of zelfs meer nodig kunnen zijn. De kosten zijn eveneens afhankelijk van de specificaties (en duur) van het project.

Neem gerust contact met ons op voor een specifieke kosteninschatting.

Realiseren jullie ook grootschalige WordPress website projecten?

We hebben aanzienlijke ervaring met grootschalige WordPress websites, inclusief de mogelijkheid voor headless WordPress en WooCommerce oplossingen.

Voor projecten die schaalbaarheid en flexibiliteit vereisen, zetten we een gespecialiseerd team op dat nauw met de klant samenwerkt. Factoren zoals automatische tests en horizontale schaalbaarheid zijn bij dergelijke projecten vaak van belang.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden of wil je meer weten over de optionele inzet van headless WordPress en WooCommerce? Neem dan gerust contact met ons op.

Hosten en onderhouden jullie WordPress websites?

Na het live gaan van je WordPress website zijn continue bereikbaarheid en deskundige ondersteuning cruciaal. Daarom bieden wij twee hosting opties aan: shared hosting en VPS (Virtual Private Server). Ongeacht je keuze, leggen we de ondersteuningsdetails vast in een Service Level Agreement (SLA). Binnen deze SLA garanderen we niet alleen dat ons team dag en nacht voor je klaarstaat bij eventuele problemen, maar zorgen we ook voor regelmatige WordPress updates en probleemoplossing. (*Gebaseerd op overeengekomen voorwaarden)

VPS uitgelegd: VPS staat voor Virtual Private Server, een virtuele server waarop klanten hun WordPress websites kunnen hosten, geïsoleerd van andere gebruikers. Dit biedt meer flexibiliteit en resources vergeleken met shared hosting.

Kan ik mijn bestaande website upgraden naar een maatwerk WordPress website?

Zeker weten! Bij Systego begeleiden we je soepel door het proces van het upgraden van je huidige website naar een maatwerk WordPress oplossing. We starten met een grondige analyse om te bepalen welke elementen van uw huidige site behouden of geoptimaliseerd moeten worden. Vervolgens zorgen we voor een vlekkeloze migratie van alle content. Tijdens deze transitie, houden we nauwlettend alle SEO-aspecten in de gaten, zoals het behoud van URL-structuren, om ervoor te zorgen dat de Google rankings onveranderd blijven.

Wat zijn de opties voor een goedkope WordPress website?

Een complete maatwerk WordPress-website start vanaf €10.000, en hoewel dit zich terug moet verdienen, zijn er meer wegen die naar Rome leiden. Een alternatief voor een complete website is de WordPress one-pager. De one-pager combineert alle essentiële onderdelen van een website op één pagina. Je hebt niet altijd een website nodig met talloze pagina’s om indruk te maken en resultaten te behalen. Voor slechts €2.400, excl. BTW en inclusief go-live, bouwt Systego een indrukwekkende one-pager die resultaten oplevert.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor een WordPress one-pager te bespreken.

Laatste WordPress blogs