Resultaat-gedreven WordPress websites

Moe van een website die niet presteert? Kies voor een oplossing die jouw online prestaties naar een hoger niveau tilt, ondersteund door experts die dag en nacht voor je klaar staan.

Een website moet voor jou werken..

We stuiten te vaak op ingewikkelde websites die eerder voor hoofdpijn zorgen dan voor groei. Een generieke aanpak levert zelden de gewenste resultaten.

Onderscheid je van de massa met een WordPress website die op maat is gemaakt voor jouw unieke wensen en doelgroep. Het resultaat? Een krachtige online aanwezigheid en continue groei.

WordPress logo

Zet in op groei!

Werk samen met ons aan jouw online succes. Schitter in Google, verdubbel je bezoekers en zorg dat bezoekers de stappen ondernemen die jij belangrijk vindt, zoals aanvragen, aankopen of aanmeldingen. (Leads!)

 

Waarom kiezen voor een maatwerk WordPress website?

Een maatwerk WordPress website biedt betere Google-rankings en garandeert optimale functionaliteit zonder gedoe. Bovendien levert het meetbare (echte) resultaten op. Daarnaast ben je verzekerd van 24/7 ondersteuning, zoals vastgelegd in een Service Level Agreement (SLA).

decor
Joeri van de Watering

Systego begreep precies wat we nodig hadden: een snelle website die onze campagnes ondersteunt en gemakkelijk te beheren is.

Joeri van de Watering
Co-founder & CEO

Onze strategie voor winnende WordPress websites

Betere Google-resultaten

Techniek telt. Een op maat gemaakte website presteert beter in Google. Dankzij een geoptimaliseerde structuur en techniek wordt deze efficiënter geïndexeerd, wat resulteert in hogere rankings.

Bovendien ligt bij maatwerk de focus op laadsnelheid. Deze snelheid is essentieel voor SEO; zowel zoekmachines, zoals Google, als bezoekers hebben een voorkeur voor snel ladende sites.

Van bezoeker naar actie

Conversie duidt op het moment dat websitebezoekers een gewenste actie ondernemen, zoals een aankoop of inschrijving. Het is een directe afspiegeling van een website’s vermogen om bezoekers te activeren.

Door scherpe Call To Actions, een gebruiksvriendelijk en mobiel-geoptimaliseerd design en een heldere waardepropositie, sturen we klanten gericht naar de gewenste actie, terwijl we afleiding minimaliseren.

Een goed verhaal

Een snelle website met duidelijke knoppen en navigatie is waardevol, maar zonder treffende inhoud sla je alsnog de plank mis.

Samen met jou creëren we een sterk verhaal. Indien nodig betrekken we partners om overtuigende teksten te leveren die tevens goed presteren in Google. Daarbij putten we uit de beïnvloedingsprincipes van (Dr.) Robert Cialdini.

Gratis 90-minuten consult bij kennismaking

Plan een kennismaking
WordPress website laten zien

Waar wij voor gaan.. echt resultaat!

Als website-experts kunnen we urenlang over technologie praten, maar we begrijpen dat voor veel organisaties het uiteindelijke, meetbare resultaat het belangrijkste is.

Een investering in een nieuwe website moet waarde toevoegen. Het is pas de moeite waard als het een wezenlijke verandering of verbetering teweegbrengt in jouw bedrijfsvoering. En daar zetten wij ons volledig voor in.

Enterprise-level WordPress websites

De bakker om de hoek behoort helaas niet tot onze doelgroep. Wij specialiseren ons in het bedienen van klanten met een significante hoeveelheid verkeer op hun website of zij die ambitieuze doelstellingen hebben op dit gebied. Onze focus ligt ook op helder gedefinieerde niches waarin de bezoekers een aanzienlijk potentieel vertegenwoordigen.

Wij waarborgen dat onze websites toekomstbestendig en schaalbaar zijn. Doorontwikkeling is niet slechts een mogelijkheid, maar een integraal onderdeel van onze service, om ervoor te zorgen dat jouw website kan groeien en zich kan aanpassen aan de veranderende eisen van de markt.

Service Level Agreement (SLA)

Na de lancering blijft het cruciaal om een stabiele en betrouwbare ondersteuning te hebben; een website is immers een onmisbaar onderdeel van jouw bedrijfsvoering. Om continuïteit en betrouwbaarheid te garanderen, leggen we onze ondersteuningsafspraken vast in een Service Level Agreement (SLA).

Met een robuuste SLA zorgen we voor een 24/7 beschikbaarheid van ons team van experts, klaar om in te springen bij eventuele storingen of andere urgente kwesties.

 

Integratie van bedrijfsprocessen via API’s

Met API’s kunnen wij jouw apps of systemen, zoals een CRM, aan je website linken. Met onze knowhow in API-integraties zorgen wij ervoor dat alles naadloos samenwerkt. Kort gezegd: je website wordt een stuk handiger en doet meer voor je. Handmatig data overnemen is verleden tijd.

 

AVG-compliant WordPress websites

We begrijpen het belang van gegevensbescherming. Daarom zorgen we ervoor dat jouw website naadloos voldoet aan de AVG-richtlijnen. Samen garanderen we een transparante en veilige verwerking van gegevens, zodat je zorgeloos online kunt opereren.

 

Veiligheid

Leven is risico nemen, maar de veiligheid van websites is andere koek. Een hack kan immers leiden tot identiteitsdiefstal, financiële verliezen en / of reputatieschade. Je leest op onze speciale online veiligheid pagina alles over de maatregelen die wij nemen om een sterk en veilig product neer te zetten.

Een maatwerk WordPress-website laten maken

Zo gaat het in zijn werk

Kennismaking

Allereerst plannen we een persoonlijk kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we jullie wensen, doelstellingen en de specifieke eisen voor de website en eventuele webshop. We bespreken onderwerpen zoals de aard en omvang van de content, de benodigde functionaliteiten, het budget en de beoogde opleverdatum.

Consult, advies en voorstel

Na de kennismaking volgt een uitgebreid consult. Tijdens dit consult delen we onze expertise en geven we advies over hoe de website het beste kan inspelen op de motivaties van jullie klanten. We geloven dat het begrijpen en effectief toepassen van deze klantmotivaties cruciaal is voor het online succes van jullie website. Op basis van de informatie uit de kennismaking en het consult stellen we een gedetailleerd voorstel op. Na jullie goedkeuring op dit voorstel, gaan we daadwerkelijk aan de slag met de ontwikkeling van de website.

Wireframing

We creëren schematische weergaven van de website om samen de structuur en indeling van de website te bepalen. Zie het als een blauwdruk van de website.

Webdesign

Tijdens de webdesignfase richten we ons op het visuele aspect van de website, waarbij we jullie huisstijl, kleurenpalet en branding naadloos integreren. Ons doel is om een zowel aantrekkelijke als gebruiksvriendelijke interface te creëren. We zetten de volgende stap pas wanneer het webdesign volledig aan jullie verwachtingen voldoet.

Ontwikkelfase

Tijdens de ontwikkelfase transformeren we het goedgekeurde design naar een functionerende WordPress website. We gebruiken moderne technologieën en zorgen ervoor dat de site op alle apparaten perfect werkt.

Officieel bestaat deze fase uit twee stappen. Allereerst gaat ons front end team aan de slag om het design om te zetten in visuele code, waarbij ze gebruik maken van de nieuwste webtechnieken. Ze zorgen ervoor dat de website er precies zo uitziet en aanvoelt als het goedgekeurde ontwerp, met een responsief design dat zich aanpast aan verschillende schermformaten en -resoluties.

Vervolgens neemt ons back end team het over. Zij richten zich op de technische implementatie binnen het WordPress platform. Hierbij worden de benodigde functionaliteiten toegevoegd en implementeren wij ACF PRO voor eenvoudig beheer van content. Daarnaast waarborgen we de veiligheid en optimaliseren we de prestaties van de website.

Voorbereiding go-live

Voordat de website live gaat, plaatsen we deze eerst op een stagingomgeving. Dit stelt ons niet alleen in staat om uitgebreide tests uit te voeren, maar geeft ook jullie de mogelijkheid om mee te testen. We controleren op technische fouten, evalueren de gebruiksvriendelijkheid en zorgen ervoor dat de website optimaal presteert op diverse apparaten en browsers. Bovendien kunnen jullie in deze veilige omgeving de website (laten) vullen met content en eventuele verbeteringen doorvoeren voordat we definitief live gaan.

Go-live (feest!) 🎉

Voor de officiële livegang van de website voeren we nog enkele laatste controles uit. Zodra alles perfect in orde is, activeren we de website. Nu is hij klaar voor alle bezoekers!

Zet de eerste stap

Ontdek de mogelijkheden voor jouw online succes. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek en ervaar hoe we samen jouw visie kunnen realiseren.

Mailen of bellen mag natuurlijk ook!

  • Kosteloos advies
    Maak vrijblijvend kennis én ontvang 90 minuten gratis Senior Consultancy (t.w.v. €225)
  • Gegarandeerde groei
    Wij zorgen voor meer websitebezoekers op jaarbasis, of je krijgt je geld terug

Veelgestelde vragen

Hoe lang is de ontwikkeltijd van een WordPress website en welke kosten zijn hieraan verbonden?

De duur en kosten voor het ontwikkelen van een WordPress website hangen af van diverse factoren. Denk hierbij aan de complexiteit van de website, het aantal gewenste functionaliteiten, en de expertise van het ontwikkelteam. Eenvoudige WordPress websites kunnen al binnen enkele weken gereed zijn, terwijl voor complexere projecten enkele maanden of zelfs meer nodig kunnen zijn. De kosten zijn eveneens afhankelijk van de specificaties (en duur) van het project.

Neem gerust contact met ons op voor een specifieke kosteninschatting.

Realiseren jullie ook grootschalige WordPress website projecten?

We hebben aanzienlijke ervaring met grootschalige WordPress websites, inclusief de mogelijkheid voor headless WordPress en WooCommerce oplossingen.

Voor projecten die schaalbaarheid en flexibiliteit vereisen, zetten we een gespecialiseerd team op dat nauw met de klant samenwerkt. Factoren zoals automatische tests en horizontale schaalbaarheid zijn bij dergelijke projecten vaak van belang.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden of wil je meer weten over de optionele inzet van headless WordPress en WooCommerce? Neem dan gerust contact met ons op.

Hosten en onderhouden jullie WordPress websites?

Na het live gaan van je WordPress website zijn continue bereikbaarheid en deskundige ondersteuning cruciaal. Daarom bieden wij twee hosting opties aan: shared hosting en VPS (Virtual Private Server). Ongeacht je keuze, leggen we de ondersteuningsdetails vast in een Service Level Agreement (SLA). Binnen deze SLA garanderen we niet alleen dat ons team dag en nacht voor je klaarstaat bij eventuele problemen, maar zorgen we ook voor regelmatige WordPress updates en probleemoplossing. (*Gebaseerd op overeengekomen voorwaarden)

VPS uitgelegd: VPS staat voor Virtual Private Server, een virtuele server waarop klanten hun WordPress websites kunnen hosten, geïsoleerd van andere gebruikers. Dit biedt meer flexibiliteit en resources vergeleken met shared hosting.

Kan ik mijn bestaande website upgraden naar een maatwerk WordPress website?

Zeker weten! Bij Systego begeleiden we je soepel door het proces van het upgraden van je huidige website naar een maatwerk WordPress oplossing. We starten met een grondige analyse om te bepalen welke elementen van uw huidige site behouden of geoptimaliseerd moeten worden. Vervolgens zorgen we voor een vlekkeloze migratie van alle content. Tijdens deze transitie, houden we nauwlettend alle SEO-aspecten in de gaten, zoals het behoud van URL-structuren, om ervoor te zorgen dat de Google rankings onveranderd blijven.

Wat zijn de opties voor een goedkope WordPress website?

Een complete maatwerk WordPress-website start vanaf €10.000, en hoewel dit zich terug moet verdienen, zijn er meer wegen die naar Rome leiden. Een alternatief voor een complete website is de WordPress one-pager. De one-pager combineert alle essentiële onderdelen van een website op één pagina. Je hebt niet altijd een website nodig met talloze pagina’s om indruk te maken en resultaten te behalen. Voor slechts €2.400, excl. BTW en inclusief go-live, bouwt Systego een indrukwekkende one-pager die resultaten oplevert.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor een WordPress one-pager te bespreken.

Laatste WordPress blogs