Webapplicaties die écht werken

Moe van applicaties die niet voldoen aan je verwachtingen? Ontdek een oplossing die naadloos integreert en je bedrijfsprocessen optimaliseert, ondersteund door experts die 24/7 voor je klaar staan.

Technologie hoort je te ondersteunen, niet te belasten.

Technologie voelt voor veel bedrijven als een flinke kostenpost en geeft vaak gedoe. Maar als je het goed aanpakt, wordt het een stevige steunpilaar voor je bedrijf. Met webapplicaties kun je processen soepeler laten lopen, vervelende klusjes automatiseren en zo je winst een permanente boost geven. Een goede implementatie tilt je hele bedrijfsvoering naar een hoger niveau.

Typen op laptop

Een webapplicatie?

Denk aan software op maat, maar dan in de cloud en te gebruiken in de browser. Of je nu een alles-in-één systeem wilt (een ERP), of een handig klantportaal, ordersysteem of webshop nodig hebt, wij ontwikkelen het.

In het bijzonder gaat ons hart extra snel kloppen van:

Procesautomatisering

Onze expertise ligt in procesautomatisering. We creëren webapplicaties die essentiële bedrijfsprocessen, zoals administratie en orderverwerking, optimaliseren en stroomlijnen.

Voordat we een webapplicatie ontwikkelen, analyseren we samen de huidige bedrijfsprocessen. Dit helpt ons knelpunten te identificeren en de juiste oplossingen te creëren. Het eindresultaat is een technologisch geavanceerde applicatie die perfect aansluit bij de unieke behoeften van het bedrijf en die de efficiëntie verhoogt.

SaaS

Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het ontwerpen van volledige Software-as-a-Service (SaaS) oplossingen. Hierbij staat de webapplicatie centraal en vormt deze de ruggengraat van het bedrijf.

decor

Dankzij Systego's transformatie van ons ERP naar een webapplicatie met AI, groeiden we aanzienlijk.

Matthijs Lautenslager
Co-owner, Agrioil

Webapplicaties als bedrijfsoplossing

Datagedreven besluitvorming
Procesoptimalisatie
Software-as-a-Service (SaaS)

Krijg het overzicht terug

Met een op maat gemaakte webapplicatie is het mogelijk om data als verkoopcijfers, klantgedrag en bijvoorbeeld resultaten van marketingacties te monitoren. Met handige dashboards en rapporten zie je in één oogopslag wat er speelt. Zo ben je de rest altijd een stap voor.

Van handmatig naar geautomatiseerd

Met een op maat gemaakte webapplicatie stroomlijn je bedrijfsactiviteiten, van klantrelatiebeheer (CRM) tot voorraadbeheer en facturering. Dankzij deze automatisering winnen organisaties aan tijd en efficiëntie, wat resulteert in betere bedrijfsvoering. Daarbij kunnen integraties met andere software (extra) voordelen bieden.

Webapplicaties op niveau

Met op maat gemaakte SaaS-webapplicaties wordt online software als dienst bedoeld. Klanten betalen vaak voor het gebruik van deze software, en de software is een online dienst op zich, zoals e-learningplatforms of zelfs Microsoft Office 365.

Dit biedt ondernemers met een innovatief idee de kans om dit via software te realiseren. Wij bouwen het voor je!

Maak kennis en ontvang 90 minuten gratis advies van een Sr. Consultant.

Plan een kennismaking
WordPress website laten zien

Waar wij voor gaan.. echt resultaat!

Als webapplicatie-experts kunnen we urenlang over technologie praten, maar we begrijpen dat voor veel organisaties het uiteindelijke, meetbare resultaat het belangrijkste is.

Een investering in een nieuwe webapplicatie moet waarde toevoegen. Het is pas de moeite waard als het een wezenlijke verandering of verbetering teweegbrengt in jouw bedrijfsvoering. En daar zetten wij ons volledig voor in.

Gepersonaliseerde aanpak

Ben je bekend met Scrum of Kanban? Wij zijn vaardig in agile werkwijzen en passen ons graag aan jouw voorkeur aan. Mocht je er niet mee bekend zijn, geen zorgen. Voor ons staat het eindresultaat voorop. Samen bepalen we de meest geschikte aanpak voor het ontwikkelproces. Je kunt actief deelnemen via onze projectmanagementtools, of we houden contact via videocalls, telefoontjes, e-mail of (waar gewenst) WhatsApp.

Service Level Agreement (SLA)

Na de lancering van de applicatie is betrouwbare ondersteuning essentieel. Een webapplicatie speelt een cruciale rol in de bedrijfsvoering. Daarom leggen we onze ondersteuningsafspraken graag vast in een Service Level Agreement (SLA). Met een sterke SLA garanderen we dat onze experts 24/7 beschikbaar zijn bij eventuele storingen.

 

Veiligheid

Leven is risico nemen, maar de veiligheid van online applicaties is andere koek. Een hack kan immers leiden tot identiteitsdiefstal, financiële verliezen en / of reputatieschade. Je leest op onze speciale online veiligheid pagina alles over de maatregelen die wij nemen om een sterk en veilig product neer te zetten.

Zet de eerste stap

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek en ervaar hoe we samen jouw visie kunnen realiseren.

  • Kosteloos advies
    Maak vrijblijvend kennis én ontvang 90 minuten gratis Senior Consultancy (t.w.v. €225)

Veelgestelde vragen

Hoe lang is de ontwikkeltijd van een webapplicatie en welke kosten zijn hieraan verbonden?

De duur en kosten voor het ontwikkelen van een webapplicatie hangen af van diverse factoren. Denk hierbij aan de complexiteit van de applicatie, het aantal gewenste functionaliteiten, de ingezette technologieën en de expertise van het ontwikkelteam. Simpele webapplicaties kunnen al binnen enkele weken gereed zijn, terwijl voor complexere projecten enkele maanden of zelfs meer nodig kunnen zijn. De kosten zijn eveneens afhankelijk van de specificaties (en duur) van het project.

Bij Systego omarmen we de kracht van iteratieve ontwikkeling. Complexe applicaties worden in delen opgeleverd, waarbij elke fase een nieuw, werkend deel van de applicatie onthult. Dit stelt ons in staat om nauw samen te werken met onze klanten, regelmatig feedback te ontvangen en het project flexibel en aanpasbaar te houden.

Neem gerust contact met ons op voor een kosteninschatting.

Welke programmeertalen en technologieën zetten jullie in voor webapplicatie-ontwikkeling?

Voor de ontwikkeling van webapplicaties zetten wij diverse programmeertalen en technologieën in. Aan de frontend, oftewel de client-side, hanteren we vooral HTML, CSS en JavaScript om gebruikersinterfaces vorm te geven en interacties te faciliteren. Aan de backend, de server-side, maken we gebruik van programmeertalen als PHP en JavaScript.

Ons team werkt met uiteenlopende frameworks en bibliotheken, waaronder Laravel en Vue.js, om de ontwikkeling te stroomlijnen en onze code overzichtelijk te houden.

Voeren jullie ook grootschalige webapplicatie projecten uit?

We hebben aanzienlijke ervaring in grootschalige webapplicaties, zoals bij Software-as-a-Service (SaaS) oplossingen zoals Guardey & GOOSE VPN.

Voor projecten die schaalbaarheid vereisen, zetten we een gespecialiseerd team op dat nauw met de klant samenwerkt. We hanteren een sprintmethodiek om webapplicaties en bijbehorende API’s effectief te ontwikkelen.

Factoren zoals automatische tests en horizontale schaalbaarheid zijn bij dergelijke projecten vaak van belang. Wil je hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Wat is het verschil tussen een webapplicatie en een mobiele applicatie?

Een webapplicatie is een softwaretoepassing die gehost wordt op een webserver en toegankelijk is via een webbrowser, zoals Google Chrome. Doordat ze via browsers functioneren, zijn webapplicaties platformonafhankelijk. Hierdoor kunnen ze op elk apparaat met een internetverbinding worden gebruikt.

Aan de andere kant zijn mobiele applicaties speciaal ontworpen voor mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets. Ze moeten gedownload en geïnstalleerd worden via app stores, zoals de Google Play Store of de Apple App Store. Deze mobiele apps zijn vaak platformafhankelijk, wat betekent dat ze afzonderlijk moeten worden ontwikkeld voor verschillende besturingssystemen, zoals Android en iOS.

Hosten en onderhouden jullie webapplicaties?

Na het in gebruik nemen van de applicatie zijn continue bereikbaarheid en stabiele support van groot belang. Vandaar dat wij hoogwaardige hosting op onze eigen VPS-systemen leveren. Daarnaast leggen we de ondersteuningsdetails vast in een Service Level Agreement (SLA). Dankzij een robuuste SLA zorgen we ervoor dat ons team altijd, dag en nacht, voor je klaarstaat bij mogelijke problemen. (*Gebaseerd op overeengekomen voorwaarden)

VPS uitgelegd: VPS staat voor Virtual Private Server, een virtuele server waarop klanten hun websites of applicaties kunnen hosten, geïsoleerd van andere gebruikers.