Ervaren Laravel developers

Onze Laravel developers bieden rond de klok ondersteuning voor websites en webapplicaties.

Klinkt dit bekend?

Laravel developers buiten Europa leveren soms tegenvallende kwaliteit; het zou ideaal zijn om ook in je eigen taal te kunnen communiceren.

Bureaus en Laravel developers willen vaste uren afspreken, contracten afsluiten en bieden onvoldoende flexibiliteit.

Buiten kantoortijden zijn Laravel developers vaak onbereikbaar voor dringende issues.

Typen op laptop

Europese Laravel expertise binnen handbereik

Op zoek naar een Laravel developer voor je webapplicatie of SaaS-oplossing? Onze Laravel specialisten uit Europa staan direct voor je klaar. Kies voor de betrouwbaarheid en kwaliteit via een Nederlandse partner die de kracht van Laravel begrijpt.

WordPress website laten zien

Hoe kunnen we helpen?

We zijn jouw technische versterking, altijd klaar om je team te versterken. Of het nu gaat om een complexe webapplicatie, een SaaS-platform of een API-integratie, wij hebben de Laravel kennis in huis. Onze experts integreren moeiteloos in jouw team en zetten uitdagingen om in concrete oplossingen.

decor

Systego is tot 7 dagen per week beschikbaar - precies de ondersteuning die ons product nodig heeft.

Joeri van de Watering
Co-founder & CEO

Enterprise-level Laravel development

Onze focus ligt op het leveren van hoogwaardige Laravel oplossingen die de gebruikerservaring verbeteren.

 

Service Level Agreement (SLA)

Een Service Level Agreement (SLA) is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening, ontworpen om jou gemoedsrust en zekerheid te bieden. Met een optionele SLA garanderen we de continuïteit van je diensten en de 24/7 beschikbaarheid van ons expertteam. Of er nu kleine haperingen zijn of grotere storingen, we staan klaar om snel en efficiënt te assisteren. Zo zorgen we ervoor dat eventuele onderbrekingen tot een minimum worden beperkt en dat jouw bedrijfsprocessen soepel blijven verlopen. Met onze SLA kun je rekenen op betrouwbare ondersteuning, precies wanneer je die nodig hebt.

Onze SLA waarborgt de continuïteit van je projecten. We garanderen 24/7 bereikbaarheid, zodat je altijd op ons kunt rekenen.

 

Een Laravel developer die veiligheid serieus neemt

Leven is risico nemen, maar de veiligheid van websites en webapplicaties is andere koek. Een hack kan immers leiden tot identiteitsdiefstal, financiële verliezen en / of reputatieschade. Je leest op onze speciale online veiligheid pagina alles over onze standaarden.

Zo gaat het in zijn werk

We luisteren naar je wensen en stellen een Europees team samen dat aansluit bij jouw unieke projectbehoeften. Daarbij blijf je altijd in contact met een Nederlands projectmanagementteam dat ook bereikbaar is bij uitdagingen.

Kennismaking Systego

We bespreken je wensen in een kennismaking van 20-60 minuten. Als het nodig is, plannen we een 2e ontmoeting om details door te spreken.

Voorstel developers

Wij stellen je kandidaat(en) binnen enkele dagen, of sneller als het urgent is, aan je voor.

Flexibel aan de slag

Klaar voor de start! Onze ontwikkelaars werken zo lang met je samen als je wenst. Je zit nergens aan vast.

Bespreek de mogelijkheden

Neem contact met ons op en wij linken jou aan een Laravel developer.

  • Vrijblijvend advies. Maak kennis zonder enige verplichting.
  • Binnen 48 uur een reactie. Je kan kan spoedig een reactie verwachten.
  • Geen verborgen kosten. We zijn helder en eerlijk over prijzen en wat je kunt verwachten.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Werken jullie Laravel developers op locatie of op afstand?

Onze Laravel developers werken op afstand, maar we begrijpen het belang van persoonlijk contact. Daarom komen we graag langs op locatie voor een kennismaking.

Wat zijn de tarieven voor het inhuren van een Laravel developer?

De tarieven voor het inhuren van een Laravel developer zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals het aantal wekelijkse uren, ervaring, beschikbaarheid, rol en werktijden. Hierdoor kunnen de kosten variëren om zo aan te sluiten bij de specifieke behoeften en vereisten van jouw project. Daarnaast brengt ook de (optionele) Service Level Agreement (SLA) kosten met zich mee, vanaf €100 per maand. Een indicatief uurloon voor een Laravel developer is €70 per uur excl. BTW.

Neem gerust contact met ons op voor een kosteninschatting.

Hoe worden de uren van de Laravel developer geregistreerd en gefactureerd?

Wij gebruiken Everhour voor de tijdregistratie van onze Laravel developers. We koppelen dit systeem graag aan projectmanagement tools zoals Jira of Trello om een diepgaand inzicht te krijgen in de bestede uren. De facturatie van de geregistreerde uren vindt vervolgens tweewekelijks of maandelijks plaats, afhankelijk van de afspraken. Er zijn te allen tijde rapporten beschikbaar over de inzet van de Laravel developer.

Wat onderscheidt een Laravel developer van andere PHP developers?

Een Laravel developer is gespecialiseerd in het Laravel framework, een van de meest populaire PHP-frameworks voor webontwikkeling. Terwijl een algemene PHP developer bekwaam kan zijn in het schrijven van PHP-code en het werken met verschillende tools en frameworks, heeft een Laravel developer specifieke kennis van en ervaring met de tools, best practices en architectuur van Laravel. Dit betekent dat ze efficiënter kunnen werken binnen het Laravel ecosysteem en optimaal gebruik kunnen maken van de functies en voordelen die het framework biedt. Over het algemeen werken wij met programmeurs die vooral ontwikkelen met Laravel, maar ook inzetbaar zijn als PHP developer.

Hoe lang duurt het gemiddeld om een webapplicatie te ontwikkelen met Laravel?

De tijd die nodig is om een webapplicatie te ontwikkelen met Laravel varieert sterk afhankelijk van de complexiteit en specificaties van het project. Voor eenvoudige applicaties kan het slechts enkele weken duren, terwijl complexere applicaties met uitgebreide functionaliteiten en integraties enkele maanden tot zelfs langer kunnen duren.