WordPress koppelingen & integraties op maat

Maak jouw WordPress website of WooCommerce winkel krachtiger met geavanceerde (API) koppelingen.

Typen op laptop

Een WordPress koppeling is de oplossing

Of je nu jouw website wilt koppelen aan een CRM-systeem, boekhoudprogramma, offertemodule, boekingssysteem, externe databases of wat dan ook; het wordt mogelijk met een koppeling of integratie op maat.

Wij ontwikkelen (API) koppelingen om jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen, de gebruikerservaring te verbeteren en de functionaliteit van jouw WordPress website te verhogen.

Voorbeelden van een WordPress koppeling

Boekhoudprogramma's

Synchroniseer verkoop- en klantdata tussen jouw WordPress website of WooCommerce winkel en boekhoudprogramma. Met maatwerk is elke uitwisseling mogelijk, of je nu Exact Online, Silvasoft, Twinfield, SnelStart, AFAS, e-Boekhouden.nl, Moneybird, Reeleezee, Myfinance, Visma eAccounting, Yuki, Minox, of een ander boekhoudprogramma gebruikt.

CRM (Lead aanvragen)

Zet leads of offerte aanvragen automatisch door naar jullie CRM-systeem, zoals Salesforce, HubSpot, Zoho CRM, Microsoft Dynamics, Pipedrive, Teamleader, Visma, SAP of Freshsales. Door de workflow te automatiseren, wordt niet alleen het proces gestroomlijnd, maar kunnen lead aanvragen ook sneller en efficiënter worden opgevolgd, wat bijdraagt aan een verhoogde winrate.

Betaalmethodes

Verhoog de gebruiksvriendelijkheid van je WordPress website door de integratie van toonaangevende betaalmethodes zoals iDEAL, Tikkie, PayPal, Stripe, Mollie, en Klarna. Deze op maat gemaakte koppelingen stroomlijnen het betalingsproces, verbeteren de klanttevredenheid en kunnen bijdragen aan hogere conversieratio’s

Boekingssystemen

Koppel je WordPress website aan geavanceerde boekingssystemen zoals MEWS, Guestplan, Calendly, OpenTable, of Resy om je reserverings- en boekingsprocessen te optimaliseren. Door deze integraties worden boekingen geautomatiseerd en gestroomlijnd, overboekingen voorkomen en de algehele klanttevredenheid verhoogd.

Marketingsoftware

Versterk je online marketingstrategie door je WordPress website te koppelen aan toonaangevende marketingsoftware zoals HubSpot, Mailchimp, Marketo, ActiveCampaign, of Sendinblue. Deze koppelingen stellen je in staat om marketingcampagnes efficiënt te beheren, leads te genereren en klantrelaties te onderhouden.

SMS / WhatsApp

Communiceer effectief met je klanten door je WordPress website te koppelen aan SMS en messaging platforms zoals WhatsApp, Twilio, Nexmo, of MessageBird. Deze koppelingen bieden je de mogelijkheid om directe communicatiekanalen te openen, klantenservice te verbeteren en marketingberichten te versturen.

Enterprise-level WordPress koppelingen

Met onze enterprise-level WordPress koppelingen breng je je website en bedrijfsprocessen naar een nieuw niveau.

Service Level Agreement (SLA)

Een betrouwbare ondersteuning na implementatie is essentieel, gezien een koppeling een cruciaal onderdeel vormt van jouw bedrijfsvoering. Onze (optionele) SLA garandeert continuïteit en de 24/7 beschikbaarheid van ons expertteam, klaar om te assisteren bij eventuele issues.

 

WooCommerce koppelingen

WooCommerce is een open-source e-commerce plugin voor WordPress, waarmee je een volledig functionele online winkel kunt opzetten op je website. Het is een van de meest populaire en aanpasbare e-commerce oplossingen die er zijn, waardoor het een uitstekende keuze is voor ondernemers die hun online aanwezigheid willen uitbreiden.

Met WooCommerce-koppelingen kun je de functionaliteit van je online winkel verder uitbreiden door deze te integreren met andere systemen en platforms.

 

AVG-compliant WordPress koppelingen

We begrijpen het belang van gegevensbescherming. Daarom zorgen we ervoor dat jouw koppelingen naadloos voldoen aan de AVG-richtlijnen. Samen garanderen we een transparante en veilige verwerking van gegevens, zodat je zorgeloos online kunt opereren.

 

Veiligheid

Leven is risico nemen, maar de veiligheid van koppelingen, en jouw website in het algemeen, is andere koek. Een hack kan immers leiden tot identiteitsdiefstal, financiële verliezen en / of reputatieschade. Je leest op onze speciale online veiligheid pagina alles over de maatregelen die wij nemen om een sterk en veilig product neer te zetten.

Bespreek de mogelijkheden

Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van een WordPress koppeling!

  • Vrijblijvend advies. Maak kennis zonder enige verplichting.
  • Binnen 48 uur een reactie. Je kan kan spoedig een reactie verwachten.
  • Geen verborgen kosten. We zijn helder en eerlijk over prijzen en wat je kunt verwachten.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten verbonden aan het ontwikkelen van een WordPress koppeling?

De kosten voor het ontwikkelen van een WordPress koppeling variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van de koppeling, de benodigde ontwikkeltijd en eventueel het onderhoud. Neem gerust contact met ons op voor een specifieke kosteninschatting.

Welke systemen kunnen gekoppeld worden aan mijn WordPress website?

Vrijwel elk systeem dat beschikt over een Application Programming Interface (API) – denk aan boekhoudprogramma’s, CRM-systemen, e-commerce platforms, social media kanalen en meer – kan aan je WordPress website gekoppeld worden. Heb je een specifiek systeem in gedachten? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor koppeling met WordPress te bespreken.

Gebruiken jullie ook bestaande plugins?

Indien mogelijk en wenselijk kunnen wij ook aanraden een bestaande plugin (als koppeling) te gebruiken voor specifieke vraagstukken. Het wiel hoeft niet altijd opnieuw uitgevonden te worden.