Resultaat-gedreven WooCommerce webshops

Laat je bedrijf floreren met een WooCommerce webshop die resultaten oplevert, ondersteund door een team die dag en nacht voor je klaar staat.

Laat je webshop voor je werken!

Ingewikkelde webshops leiden vaak tot frustratie in plaats van omzet. Standaardoplossingen schieten tekort. Maak het verschil met een op maat gemaakte WooCommerce webshop en ervaar een krachtige online positie en blijvende groei.

Maatwerk WooCommerce

Kies voor maatwerk en ervaar de voordelen van betere Google-rankings en een feilloze functionaliteit. Geniet van echte, meetbare resultaten en de zekerheid van 24/7 ondersteuning, zoals vastgelegd in een Service Level Agreement (SLA).

Maatwerk betekent dat elk aspect van jouw WooCommerce webshop specifiek wordt ontworpen om aan jouw unieke behoeften en doelstellingen te voldoen. In plaats van een standaardoplossing, krijg je een webshop die perfect past bij jouw bedrijf en merk. Dit zorgt voor een betere gebruikerservaring, meer flexibiliteit en de mogelijkheid om je te onderscheiden van de concurrentie.

decor
Joeri van de Watering

Systego begreep precies wat we nodig hadden: een snelle website die onze campagnes ondersteunt en gemakkelijk te beheren is.

Joeri van de Watering
Co-founder & CEO

Onze strategie voor winnende WooCommerce webshop

Van bezoeker naar aankoop

De conversie is het cruciale moment waarop een bezoeker overgaat tot aankoop, wat de ultieme doelstelling is van elke webshop.

Door middel van overtuigende Call To Actions, een gebruiksvriendelijk en mobiel-geoptimaliseerd design, en een heldere waardepropositie, leiden we potentiële klanten doelgericht naar aankopen, terwijl we afleiding tot een minimum beperken. Zo wordt elke bezoeker een kans op meer omzet.

Wij bouwen ook webshops met abonnementen, waardoor klanten eenvoudig en periodiek producten of diensten kunnen afnemen, wat zorgt voor een stabiele inkomstenstroom en een langdurige klantrelatie.

Een goed verhaal

Een snelle webshop met duidelijke knoppen en navigatie is waardevol, maar zonder treffende inhoud sla je alsnog de plank mis.

Onze WooCommerce webshops lenen zich uitstekend voor contentmarketing en onderscheiden zich door het gebruik van beïnvloedingsprincipes.

Betere Google-resultaten

Een webshop die op maat is gemaakt, scoort beter in Google. Door de geoptimaliseerde structuur en techniek wordt de site efficiënter geïndexeerd, wat leidt tot hogere rankings.

Daarnaast is bij maatwerk laadsnelheid een prioriteit. Deze snelheid is cruciaal voor SEO; zowel zoekmachines, zoals Google, als gebruikers geven de voorkeur aan websites die snel laden.

Gratis 90-minuten consult bij kennismaking

Plan een kennismaking
WordPress website laten zien

Waar wij voor gaan.. echt resultaat!

Als webshop-experts kunnen we urenlang over technologie praten, maar we begrijpen dat voor veel organisaties het uiteindelijke, meetbare resultaat het belangrijkste is.

Een investering in een nieuwe webshop moet waarde toevoegen. Het is pas de moeite waard als het een wezenlijke verandering of verbetering teweegbrengt in jouw bedrijfsvoering. En daar zetten wij ons volledig voor in.

Enterprise-level WordPress webshops

De bakker om de hoek behoort helaas niet tot onze doelgroep. Wij specialiseren ons in het bedienen van klanten met een significante hoeveelheid verkeer op hun website of zij die ambitieuze doelstellingen hebben op dit gebied. Onze focus ligt ook op helder gedefinieerde niches waarin de bezoekers een aanzienlijk potentieel vertegenwoordigen.

Wij waarborgen dat onze webshops toekomstbestendig en schaalbaar zijn. Doorontwikkeling is niet slechts een mogelijkheid, maar een integraal onderdeel van onze service, om ervoor te zorgen dat jouw webshop kan groeien en zich kan aanpassen aan de veranderende eisen van de markt.

Service Level Agreement (SLA)

Na de lancering blijft het cruciaal om een stabiele en betrouwbare ondersteuning te hebben; een webshop is immers een onmisbaar onderdeel van jouw bedrijfsvoering. Om continuïteit en betrouwbaarheid te garanderen, leggen we onze ondersteuningsafspraken vast in een Service Level Agreement (SLA).

Met een robuuste SLA zorgen we voor een 24/7 beschikbaarheid van ons team van experts, klaar om in te springen bij eventuele storingen of andere urgente kwesties.

 

Integratie van bedrijfsprocessen via API’s

Met API’s kunnen wij jouw apps of systemen, zoals een CRM, aan je WooCommerce webshop linken. Met onze knowhow in API-integraties zorgen wij ervoor dat alles naadloos samenwerkt. Kort gezegd: je webshop wordt een stuk handiger en doet meer voor je. Handmatig data overnemen is verleden tijd.

 

AVG-compliant WooCommerce webshops

We begrijpen het belang van gegevensbescherming. Daarom zorgen we ervoor dat jouw webshop naadloos voldoet aan de AVG-richtlijnen. Samen garanderen we een transparante en veilige verwerking van gegevens, zodat je zorgeloos online kunt opereren.

 

Veiligheid

Leven is risico nemen, maar de veiligheid van webshops is andere koek. Een hack kan immers leiden tot identiteitsdiefstal, financiële verliezen en / of reputatieschade. Je leest op onze speciale online veiligheid pagina alles over de maatregelen die wij nemen om een sterk en veilig product neer te zetten.

Een maatwerk WooCommerce-webshop laten maken

Zo gaat het in zijn werk

Kennismaking

Allereerst plannen we een persoonlijk kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op jullie wensen, doelstellingen en de specifieke vereisten voor de webshop. We behandelen onderwerpen zoals het soort en de omvang van de producten die jullie willen aanbieden, de gewenste functionaliteiten, het beschikbare budget en de gewenste opleverdatum.

Consult, advies en voorstel

Na onze kennismaking plannen we een uitgebreid consult. Gedurende deze sessie delen we onze kennis en adviseren we over hoe de webshop optimaal kan aansluiten bij de behoeften en motivaties van jullie klanten. We zijn ervan overtuigd dat inzicht in en het juist toepassen van deze klantmotivaties essentieel zijn voor het online succes van een webshop. Met de verzamelde informatie uit zowel de kennismaking als de consultatie, werken we een gedetailleerd voorstel uit. Na goedkeuring van dit voorstel starten we met de daadwerkelijke ontwikkeling van de webshop.

Wireframing

Om de beste structuur en indeling voor jullie WooCommerce-webshop te bepalen, creëren we eerst schematische overzichten. Denk hierbij aan een gedetailleerde blauwdruk van de toekomstige webshop.

Webdesign

Tijdens de webdesignfase richten we ons op het visuele aspect van de webshop, waarbij we jullie huisstijl, kleurenpalet en branding naadloos integreren. Ons doel is om een zowel aantrekkelijke als gebruiksvriendelijke interface te creëren. We zetten de volgende stap pas wanneer het webdesign volledig aan jullie verwachtingen voldoet.

Ontwikkelfase

Tijdens de ontwikkelfase zetten we het goedgekeurde design om naar een functionerende WooCommerce-webshop binnen WordPress. We passen de nieuwste technologieën toe en garanderen dat de webshop feilloos functioneert op alle apparaten.

Deze fase bestaat officieel uit twee stappen. Eerst gaat ons front end team aan de slag om het design te vertalen naar visuele code met de nieuwste webtechnieken. Ze zorgen ervoor dat de webshop er exact uitziet zoals het goedgekeurde ontwerp en dat het design responsief is voor diverse schermgroottes.

Daarna neemt ons back end team de leiding. Zij focussen op de technische realisatie binnen het WordPress platform, specifiek voor WooCommerce. Naast het toevoegen van de benodigde shop-functionaliteiten, implementeren we ACF PRO voor gemakkelijk contentbeheer. Ook zorgen we voor de veiligheid en optimalisatie van de webshopprestaties.

Voorbereiding go-live

Voordat de webshop live gaat, zetten we deze eerst klaar op een stagingomgeving. Hierdoor kunnen we grondige tests uitvoeren en krijgen jullie ook de kans om de webshop te testen. We speuren naar technische onvolkomenheden, beoordelen de gebruiksvriendelijkheid en garanderen dat de webshop vlekkeloos werkt op verschillende apparaten en browsers. In deze beschermde omgeving kunnen jullie ook de webshop (laten) vullen met producten en eventuele aanpassingen maken voordat we daadwerkelijk live gaan.

Go-live (feest!) 🎉

Voor de officiële lancering van de webshop voeren we nog enkele finale checks uit. Zodra alles tiptop in orde is, wordt de webshop geactiveerd en is deze gereed voor alle klanten!

Zet de eerste stap

Ontdek de mogelijkheden voor jouw online succes. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend gesprek en ervaar hoe we samen jouw visie kunnen realiseren.

Mailen of bellen mag natuurlijk ook!

  • Kosteloos advies
    Maak vrijblijvend kennis én ontvang 90 minuten gratis Senior Consultancy (t.w.v. €225)
  • Gegarandeerde groei
    Wij zorgen voor meer websitebezoekers op jaarbasis, of je krijgt je geld terug

Veelgestelde vragen

Hoe lang is de ontwikkeltijd van een WooCommerce webshop en welke kosten zijn hieraan verbonden?

De duur en kosten voor het ontwikkelen van een WooCommerce webshop hangen af van diverse factoren, zoals de complexiteit van de webshop, het aantal gewenste functionaliteiten en de expertise van het ontwikkelteam. Eenvoudige webshops kunnen binnen enkele weken gereed zijn, terwijl complexere projecten enkele maanden of meer kunnen vergen. De kosten variëren eveneens op basis van de specificaties van het project.

Neem gerust contact met ons op voor een specifieke kosteninschatting.

Realiseren jullie ook grootschalige WooCommerce webshop projecten?

We hebben aanzienlijke ervaring met het realiseren van grootschalige WooCommerce webshops en bieden ook oplossingen voor headless WooCommerce. Voor projecten die hoge schaalbaarheid en flexibiliteit vereisen, zetten we gespecialiseerde teams in die nauw samenwerken met de klant. Aspecten zoals automatische tests en horizontale schaalbaarheid zijn bij dergelijke projecten essentieel.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden of wil je meer weten over de optionele inzet van headless WordPress en WooCommerce? Neem dan gerust contact met ons op.

Hosten en onderhouden jullie WooCommerce webshops?

Na de lancering van je WooCommerce webshop zijn continue bereikbaarheid en deskundige ondersteuning cruciaal. Wij bieden verschillende hosting opties aan, waaronder shared hosting en VPS (Virtual Private Server), en leggen de ondersteuningsdetails vast in een Service Level Agreement (SLA). Hierin garanderen we 24/7 beschikbaarheid van ons team en zorgen we voor regelmatige updates en probleemoplossing, afhankelijk van de overeengekomen voorwaarden.

VPS uitgelegd: VPS staat voor Virtual Private Server, een virtuele server waarop klanten hun WordPress websites kunnen hosten, geïsoleerd van andere gebruikers. Dit biedt meer flexibiliteit en resources vergeleken met shared hosting.

Kan ik mijn bestaande webshop upgraden naar een maatwerk WooCommerce webshop?

Absoluut! Bij ons word je vakkundig begeleid door het proces van het upgraden van je huidige webshop naar een maatwerk WooCommerce oplossing. We starten met een grondige analyse om te bepalen welke elementen behouden of geoptimaliseerd moeten worden en zorgen voor een naadloze migratie van alle content. Tijdens deze transitie houden we alle SEO-aspecten nauwlettend in de gaten om de Google rankings te behouden.

Wat is WooCommerce?

WooCommerce is een kosteloos, open-source e-commerce platform gebaseerd op WordPress.

Met WooCommerce kunnen gebruikers een op maat gemaakte webshop laten maken, waarbij ze volledige vrijheid hebben over de code. Daarnaast zijn er talrijke plug-ins beschikbaar die de functionaliteiten van de webshop verder kunnen uitbreiden.

Wereldwijd staat WooCommerce bekend om zijn robuuste e-commerce mogelijkheden, waaronder productcatalogi, winkelwagentjes en betalingsverwerking. Dankzij de integratie met WordPress is het platform ook uitermate geschikt voor contentbeheer, wat essentieel is voor effectieve contentmarketing.

De open-source aard van WooCommerce zorgt voor een levendige en betrokken gemeenschap van ontwikkelaars en gebruikers die continu werken aan de optimalisatie van het platform.

Welke webshops gebruiken WooCommerce?

WooCommerce is wereldwijd het meest gebruikte e-commerceplatform en wordt ingezet door een breed scala aan webshops en e-commercebedrijven over de hele wereld. Onder andere Otrium, de bekendste Nederlandse gebruiker van WooCommerce, maakt gebruik van dit platform. De veelzijdigheid en aanpasbaarheid van WooCommerce maken het geschikt voor vrijwel iedere situatie, inclusief winkels die werken met abonnementen.