Naar alle artikelen WordPress websites

Bereik de wereld met een meertalige WP website en AI

Rian Ouwendijk - 25 september 2023

Het lanceren van een meertalige WordPress website is dé manier om meer mensen te bereiken en je online aanwezigheid een boost te geven. Hier liggen commerciële kansen voor het oprapen, en dankzij AI is het nu makkelijker dan ooit. Met krachtige tools zoals WEGLOT wordt het bovendien een fluitje van een cent.

Vergroot je bereik

Het hebben van een meertalige WordPress website stelt je in staat om over de grenzen heen te communiceren, je producten of diensten aan te bieden aan een internationaal publiek en je marktpenetratie te vergroten. Dit is vooral cruciaal voor bedrijven die commerciële klanten willen aantrekken en een concurrerende voorsprong willen behouden in de steeds globaler wordende markt.

De kracht van WEGLOT en AI

WEGLOT is een toonaangevende vertaaloplossing die naadloos integreert met WordPress. Het maakt gebruik van geavanceerde AI-technologie om automatische vertalingen van hoge kwaliteit te leveren, waardoor de taalbarrière wordt doorbroken en je inhoud toegankelijk wordt voor gebruikers van over de hele wereld. Met WEGLOT kunnen website-eigenaren snel en efficiënt meerdere talen toevoegen, de gebruikerservaring verbeteren en de SEO-positie van hun website in verschillende talen optimaliseren.

Benieuwd hoe makkelijk het echt is? Installeer de plugin, start je WEGLOT trial en ervaar zelf dat de vertalingen instant werken. Je zult versteld staan van de snelheid en nauwkeurigheid waarmee WEGLOT je website transformeert, waardoor je moeiteloos met een internationaal publiek kunt communiceren.

Waarom WPML niet meer van deze tijd is

Hoewel WPML, voluit WordPress Multilingual, ooit de go-to oplossing was voor het creëren van meertalige WordPress websites, is het inmiddels achterhaald. WPML kan voor hoofdpijn zorgen; het is complex en kost veel tijd om op te zetten en te beheren. Het mist de naadloze, gebruiksvriendelijke ervaring die Weglot moeiteloos levert. Daarbij komt dat WPML geen AI gebruikt voor automatische vertalingen, waardoor het simpelweg niet kan tippen aan de snelheid en nauwkeurigheid van Weglot.

Kortom, je staat voor de keuze tussen een tool waarmee je binnen 5 minuten up and running bent (WEGLOT), of een tool waarbij elke nieuwe of bijgewerkte pagina op je website steeds opnieuw vertaald moet worden (WPML).

Systego: Jouw partner voor meertalige WordPress oplossingen

Klaar om de wereld te bereiken met een meertalige WordPress website? Systego staat voor je klaar als jouw betrouwbare partner in deze digitale reis! Als Weglot agency partner, maar ook houder van een WPML agency licentie, hebben we de expertise en tools in huis om jouw website te transformeren. Wacht niet langer, vergroot je bereik en maak een krachtige indruk wereldwijd. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een grenzeloze online aanwezigheid!

Bespreek de mogelijkheden

Ben jij op zoek naar een partner om jouw ambities te verwezenlijken? Twijfel niet en neem contact op met Systego.

  • Vrijblijvend advies. Maak kennis zonder enige verplichting.
  • Binnen 48 uur een reactie. Je kan kan spoedig een reactie verwachten.
  • Geen verborgen kosten. We zijn helder en eerlijk over prijzen en wat je kunt verwachten.

"*" geeft vereiste velden aan