Ervaren PHP developers

Onze PHP developers bieden rond de klok ondersteuning voor websites en webapplicaties.

Klinkt dit bekend?

PHP developers buiten Europa leveren soms tegenvallende kwaliteit; het zou ideaal zijn om ook in je eigen taal te kunnen communiceren.

Bureaus en PHP developers willen vaste uren afspreken, contracten afsluiten en bieden onvoldoende flexibiliteit.

Buiten kantoortijden is er geen beschikbaarheid van PHP developers bij incidenten of andere urgente situaties.

Typen op laptop

Onze Europese PHP developers staan klaar

Ben je op zoek naar deskundige ondersteuning voor je website, webapplicatie of SaaS-project? Onze Europese PHP developers zijn per direct beschikbaar om je bij te staan.

Geniet van de kwaliteit en betrouwbaarheid die komt met het inschakelen van Europese professionals via een vertrouwde Nederlandse partij. Wij onderscheiden ons door hoogwaardige kwaliteit, Nederlands projectmanagement en zijn tot 24 uur per dag beschikbaar.

WordPress website laten zien

Hoe kunnen we helpen?

Wij zijn de on-demand versterking voor jouw technische team, klaar om jouw team aan te vullen of vormen met onze ervaren specialisten. Of het nu gaat om het ontwikkelen van complexe websites, SaaS-oplossingen, of API’s, wij voorzien in al je technologische behoeften.

Binnen dagen zie je ze onze PHP developers uitdagingen omzetten in oplossingen, terwijl ze een onmisbaar onderdeel van je team worden.

decor

Systego is tot 7 dagen per week beschikbaar - precies de ondersteuning die ons product nodig heeft.

Joeri van de Watering
Co-founder & CEO

Enterprise-level PHP development

Wij bieden de technische expertise die je nodig hebt om te excelleren.

 

Service Level Agreement (SLA)

Een Service Level Agreement (SLA) is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening, ontworpen om jou gemoedsrust en zekerheid te bieden. Met een optionele SLA garanderen we de continuïteit van je diensten en de 24/7 beschikbaarheid van ons expertteam. Of er nu kleine haperingen zijn of grotere storingen, we staan klaar om snel en efficiënt te assisteren. Zo zorgen we ervoor dat eventuele onderbrekingen tot een minimum worden beperkt en dat jouw bedrijfsprocessen soepel blijven verlopen. Met onze SLA kun je rekenen op betrouwbare ondersteuning, precies wanneer je die nodig hebt.

 

Een PHP developer die veiligheid serieus neemt

Leven is risico nemen, maar de veiligheid van websites en webapplicaties is andere koek. Een hack kan immers leiden tot identiteitsdiefstal, financiële verliezen en / of reputatieschade. Je leest op onze speciale online veiligheid pagina alles over onze standaarden.

Zo gaat het in zijn werk

We luisteren naar je wensen en stellen een Europees team samen dat aansluit bij jouw unieke projectbehoeften. Daarbij blijf je altijd in contact met een Nederlands projectmanagementteam dat ook bereikbaar is bij uitdagingen.

Kennismaking Systego

We bespreken je wensen in een kennismaking van 20-60 minuten. Als het nodig is, plannen we een 2e ontmoeting om details door te spreken.

Voorstel developers

Wij stellen je kandidaat(en) binnen enkele dagen, of sneller als het urgent is, aan je voor.

Flexibel aan de slag

Klaar voor de start! Onze ontwikkelaars werken zo lang met je samen als je wenst. Je zit nergens aan vast.

Bespreek de mogelijkheden

Neem contact met ons op en wij linken jou aan een PHP developer.

  • Vrijblijvend advies. Maak kennis zonder enige verplichting.
  • Binnen 48 uur een reactie. Je kan kan spoedig een reactie verwachten.
  • Geen verborgen kosten. We zijn helder en eerlijk over prijzen en wat je kunt verwachten.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Werken jullie PHP developers op locatie of op afstand?

Onze PHP developers werken op afstand, maar we begrijpen het belang van persoonlijk contact. Daarom komen we graag langs op locatie voor een kennismaking.

Wat zijn de tarieven voor het inhuren van een PHP developer?

De tarieven voor het inhuren van een PHP developer zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals het aantal wekelijkse uren, ervaring, beschikbaarheid, rol en werktijden. Hierdoor kunnen de kosten variëren om zo aan te sluiten bij de specifieke behoeften en vereisten van jouw project. Daarnaast brengt ook de (optionele) Service Level Agreement (SLA) kosten met zich mee, vanaf €100 per maand. Een indicatief uurloon voor een PHP developer is €70 per uur excl. BTW.

Neem gerust contact met ons op voor een kosteninschatting.

Hoe worden de uren van de PHP developer geregistreerd en gefactureerd?

Wij gebruiken Everhour voor de tijdregistratie van onze PHP developers. We koppelen dit systeem graag aan projectmanagement tools zoals Jira of Trello om een diepgaand inzicht te krijgen in de bestede uren. De facturatie van de geregistreerde uren vindt vervolgens tweewekelijks of maandelijks plaats, afhankelijk van de afspraken. Er zijn te allen tijde rapporten beschikbaar over de inzet van de PHP developer.

Welke PHP frameworks gebruiken jullie?

Een framework biedt een gestandaardiseerde basis om op te bouwen, dit maakt het ontwikkelingsproces efficiënter en gestructureerder.

Bij Systego werken we primair met het Laravel framework vanwege de gebruiksvriendelijkheid en automatisering van veelvoorkomende taken. Echter, we werken ook met Symfony of andere frameworks indien de projectvereisten dit vereisen. Elk framework heeft zijn eigen sterktes en we kiezen het framework dat het beste past bij de specifieke behoeften van een project en onze klanten.