Ervaren NestJS developers

Onze NestJS developers bieden continue ondersteuning voor webapplicaties en API's.

Klinkt dit bekend?

NestJS developers buiten Europa leveren soms niet de verwachte kwaliteit; communiceren in je eigen taal zou ideaal zijn.

Bureaus en NestJS developers willen vaak vaste uren en contracten, en bieden beperkte flexibiliteit.

Buiten kantoortijden zijn NestJS developers niet beschikbaar voor dringende zaken.

Typen op laptop

Onze Europese NestJS developers staan voor je klaar

Zoek je deskundige ondersteuning voor je webapplicatie of API-project? Onze Europese NestJS developers zijn direct beschikbaar. Ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid van Europese experts via een betrouwbare Nederlandse partner. We bieden topkwaliteit, Nederlands projectmanagement en zijn 24/7 beschikbaar.

WordPress website laten zien

Hoe kunnen we helpen?

We zijn de on-demand versterking voor jouw technische team. Of je nu een complexe webapplicatie, API of een ander NestJS-gerelateerd project hebt, wij staan klaar. Onze NestJS developers worden snel een integraal onderdeel van je team.

decor

Systego is tot 7 dagen per week beschikbaar - precies de ondersteuning die ons product nodig heeft.

Joeri van de Watering
Co-founder & CEO

Enterprise-level NestJS development

Wij bieden de technische expertise die je nodig hebt om te excelleren.

 

Service Level Agreement (SLA)

Een Service Level Agreement (SLA) is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening, ontworpen om jou gemoedsrust en zekerheid te bieden. Met een optionele SLA garanderen we de continuïteit van je diensten en de 24/7 beschikbaarheid van ons expertteam. Of er nu kleine haperingen zijn of grotere storingen, we staan klaar om snel en efficiënt te assisteren. Zo zorgen we ervoor dat eventuele onderbrekingen tot een minimum worden beperkt en dat jouw bedrijfsprocessen soepel blijven verlopen. Met onze SLA kun je rekenen op betrouwbare ondersteuning, precies wanneer je die nodig hebt.

 

Een NestJS developer die veiligheid serieus neemt

Veiligheid van webapplicaties is cruciaal. Lees meer over onze veiligheidsstandaarden op onze speciale online veiligheid pagina.

Zo gaat het in zijn werk

We luisteren naar je wensen en stellen een Europees team samen dat aansluit bij jouw unieke projectbehoeften. Daarbij blijf je altijd in contact met een Nederlands projectmanagementteam dat ook bereikbaar is bij uitdagingen.

Kennismaking Systego

We bespreken je wensen in een kennismaking van 20-60 minuten. Als het nodig is, plannen we een 2e ontmoeting om details door te spreken.

Voorstel developers

Wij stellen je kandidaat(en) binnen enkele dagen, of sneller als het urgent is, aan je voor.

Flexibel aan de slag

Klaar voor de start! Onze developers werken zo lang met je samen als nodig. Zonder vaste verplichtingen.

Bespreek de mogelijkheden

Neem contact met ons op en wij linken jou aan een NestJS developer.

  • Vrijblijvend advies. Maak kennis zonder enige verplichting.
  • Binnen 48 uur een reactie. Je kan kan spoedig een reactie verwachten.
  • Geen verborgen kosten. We zijn helder en eerlijk over prijzen en wat je kunt verwachten.

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

Werken jullie NestJS developers op locatie of op afstand?

Onze NestJS developers werken op afstand, maar we begrijpen het belang van persoonlijk contact. Daarom komen we graag langs op locatie voor een kennismaking.

Wat zijn de tarieven voor het inhuren van een NestJS developer?

De tarieven voor het inhuren van een NestJS developer zijn afhankelijk van verschillende factoren zoals het aantal wekelijkse uren, ervaring, beschikbaarheid, rol en werktijden. Hierdoor kunnen de kosten variëren om zo aan te sluiten bij de specifieke behoeften en vereisten van jouw project. Daarnaast brengt ook de (optionele) Service Level Agreement (SLA) kosten met zich mee, vanaf €100 per maand. Een indicatief uurloon voor een NestJS developer is €70 per uur excl. BTW.

Neem gerust contact met ons op voor een kosteninschatting.

Hoe worden de uren van de NestJS developer geregistreerd en gefactureerd?

Wij gebruiken Everhour voor de tijdregistratie van onze NestJS developers. We koppelen dit systeem graag aan projectmanagement tools zoals Jira of Trello om een diepgaand inzicht te krijgen in de bestede uren. De facturatie van de geregistreerde uren vindt vervolgens tweewekelijks of maandelijks plaats, afhankelijk van de afspraken. Er zijn te allen tijde rapporten beschikbaar over de inzet van de NestJS developer.

Wat is NestJS?

NestJS is een progressief Node.js-framework dat is ontworpen om ontwikkelaars te helpen bij het bouwen van efficiënte, betrouwbare en schaalbare server-side applicaties. In tegenstelling tot veel andere Node.js-frameworks, is NestJS gebaseerd op TypeScript, een superset van JavaScript die optionele statische typen introduceert. Dit zorgt voor een robuustere code en verbetert de ontwikkelaarservaring door middel van betere autocompletie, validatie en refactoring.

Een van de onderscheidende kenmerken van NestJS is de modulaire architectuur. Het maakt gebruik van modules om de applicatiestructuur te organiseren, wat het gemakkelijk maakt om functies en functionaliteiten te hergebruiken en uit te breiden. Deze modulaire aanpak bevordert een schone codebase en maakt het eenvoudiger om grote en complexe applicaties te onderhouden.